FROM PHOTO TO ART

Stel je voor dat je wakker wordt en het eerste wat je ziet, is een portret van jezelf en je partner. Of wetende dat je kind ’s avonds in slaap valt bij het gerustellende beeld dat hij of zij geknuffeld wordt door zijn/haar ouders. Beeldt je in dat je elke dag thuiskomt en een professioneel gemonteerde foto kan bewonderen van de mensen die je het liefst ziet. Het draait allemaal om het herbeleven van het plezier van die dag, door een kamer wandelen en glimlachen om de herinneringen die tentoongesteld zijn, het voelen van de liefde en geluk van dat moment.

Het uitzoeken van de foto’s en beslissen hoe je deze tentoongesteld wilt hebben, lijkt een moeilijk proces. Het is overweldigend door alle mogelijkheden en veel mensen stellen dit daarom steeds uit. Met mijn hulp en begeleiding wordt het maken van deze keuzes veel gemakkelijker. Het resultaat zijn kunstwerken die perfect in jullie huis passen, die jullie leven en dat van de generaties na jullie een stukje beter zullen maken.

1. Let’s talk!

In een simpel telefoongesprek, kan je vragen stellen en vragen beantwoorden. Ik leg kort en duidelijk uit hoe deze ervaring voor jou zal zijn en stel enkele vragen om erachter te komen wat je wensen zijn en hoe jouw visie is over de afgewerkte producten.

2. Consultatie

We spreken af bij jullie thuis om elkaar beter te leren kennen en de details te bespreken. Deze gelegenheid geeft je de kans om in alle rust na te denken over welke producten je zou willen aan je muren of op je salontafel. Deze ontmoeting is essentieel om te zorgen dat we op elkaar afgestemd zijn, elkaar verwachtingen kennen. We bespreken de locatie, de kleding, de datum, op welke plaatsen in je huis een kunstwerk mag komen….alles wat nodig is om tot een prachtig eindresultaat te komen.

3. Fotosessie

Of de fotosessie nu thuis is, op locatie, een huwelijk of evenement, ik zorg ervoor dat alles vlot verloopt en je op je gemak bent. Het allerbelangrijkste is spontaniteit en plezier. Eventjes weg van alles, jezelf zijn en genieten!

4. Kijk -en bestelsessie

Of de fotosessie nu thuis is, op locatie, een huwelijk of evenement, ik zorg ervoor dat alles vlot verloopt en je op je gemak bent. Het allerbelangrijkste is spontaniteit en plezier. Eventjes weg van alles, jezelf zijn en genieten!

5. Levering en plaatsing

Wanneer ik de producten ontvangen, onderwerp ik ze aan een grondige keuring en kom ze daarna bij jou afleveren. Indien gewenst, worden deze ook door ons aan je muur gemonteerd. De kers op de taart!